Servisiranje in vzdrževanje čistilnih naprav

Podjetje Ekokult d.o.o. servisira, vzdržuje in po potrebi upravlja čistilne naprave različnih tehnologij in proizvajalcev.

Čistilne naprave podjetja Ekokult so že osmo leto vgrajene na OMV bencinskih servisih po Sloveniji. Z letom 2016 je podjetje Ekokult pogodbeni partner vzdrževanja čistilnih naprav tudi na bencinskih servisih Petrol na območju celotne Slovenije.

Servisiranje oziroma vzdrževanje zajema vizualni pregled, odpravo morebitnih napak, izvajanje meritev temperature, pH, količine muljev, prostega kisika O2 ter odvzem vzorca vode na iztoku in analizo KPK. S servisi na terenu zagotavljamo, da naše čistilne naprave dejansko delujejo, hkrati pa izkušnje s terena bogatijo naše strokovno znanje in prispevajo k nenehnim majhnim, a pomembnim izboljšavam.

Od preko 400 zagnanih čistilnih naprav velikosti od 4 do 150 PE v Sloveniji  imamo za več kot 230 sklenjene vzdrževalne pogodbe.V kolikor se stranka odloči za sklenitev 5-letne pogodbe o vzdrževanju, vzdržujemo čistilno napravo prvo leto zastonj, hkrati pa podaljšamo garancijo z dveh na pet let.

 

              

Slika samostoječe omarice z kompresorjem in krmiljenjem ter notranjost že zagnane čistilne napraveKontaktni podatki
Ekokult d.o.o.


Kvasica 2
8343 Dragatuš

TEL: 07 35 66 914

FAX: 07 35 66 912

MOB: 041 341 943


e mail: ekokult@ekokult.com